ZAŠTO BAŠ MOOVE ON ?

Odaberite vozilo, ugovorite dodatne usluge i bezbrižno se vozite. Ovisno o vašim željama i potrebama, možete uključiti različite usluge poput redovnog i proširenog održavanja, servisa, osiguranja, tehničkih pregleda, registracije, poreza, usluge čuvanja guma, zamjenskog vozila bez dodatnih troškova… Sve ugovorene usluge možete uključiti u jedan fiksni mjesečni obrok. Isplati se!
Jednostavnost, transparentnost, sigurnost i ušteda. Je li vam sada jasnije zašto nije nužno kupiti automobil da biste se bezbrižno vozili?

Novi oblik mobilnosti

Uvažavajući zahtjeve modernog društva i potrebe za konstantnim kretanjem, MOOVE ON je kreirao jednostavne, inovativne i sigurne usluge mobilnosti za pojedince, obitelji i tvrtke.

Zašto je MOOVE ON najbolji izbor?

ZNANJE I ISKUSTVO

Naše iskustvo u autoindustriji – od prodaje preko servisa do održavanja flota – ugradili smo u MOOVE ON usluge kako bismo vam ponudili kvalitetna rješenja i stvorili ne budućnost, već – sadašnjost mobilnosti.

VAŠ NOVAC KOD NAS VRIJEDI VIŠE

Dio smo jedne od vodećih automobilskih grupacija u Hrvatskoj i regiji. MOOVE ON uslugama osiguravamo vam najbolje dostupne uvjete nabave, održavanja, financiranja i osiguranja vašeg vozila.

NAŠI RESURSI U VAŠOJ SLUŽBI

Naši resursi, kao i resursi naših partnera, konstantno su vam na raspolaganju, čime vam možemo jamčiti kvalitetnu i pravovremenu uslugu.

Što dobivate s MOOVE ON uslugom?

Jednostavnost
Fiksna cijena za sve usluge i povezani troškovi na jednom računu.

Racionalnost
Kontrola i optimizacija troškova bez administrativnih zavrzlama.

Bezbrižnost
Redovito održavanje, kao i popravak i sanacija izvanrednih kvarova, naša je briga.

Sigurnost
Preuzimamo rizike vlasništva i troškova korištenja, nema skrivenih troškova za vas.

Ušteda
Bez dodatnih izdataka i trošenja vremena.

Fleksibilnost
Zajedno kreiramo uslugu koja najbolje odgovara vašim potrebama i željama.

Česta pitanja

Moove On nije rent-a-car tvrtka. Nudimo dugoročni najam vozila uz mogućnost odabira svih usluga vezanih za njegovo korištenje.

Ugovor o Moove On uslugama traje minimalno 12 mjeseci.

Maksimalni rok trajanja ugovora Moove On usluga je 60 mjeseci za pojedinačni automobil.

Minimalna kilometraža nije određena, ovisi o željama i potrebama svakog korisnika.

Maksimalni broj prijeđenih kilometra za vrijeme trajanja ugovora je 200.000 kilometara (unutar trajanja ugovora od 60 mjeseci).

Svi automobili u Moove On sustavu servisiraju se i održavaju u ovlaštenim servisima ovisno o marki vozila. Rezervni dijelovi su originalni i odobreni od proizvođača.

Nudimo velik i fleksibilan izvor mogućnosti svojim korisnicima pa se tako i svaki automobil može zamijeniti za drugi model prema želji nakon isteka minimalno 12 mjeseci trajanja ugovora. Trošak mjesečnog najma ponovo se izračunava za novi željeni automobil.

Ne postoje dodatni troškovi obrade zahtjeva kod ugovaranja Moove On usluga.

Za to vam nisu potrebna posebna financijska sredstva, najam vozila u sklopu Moove On usluga možete realizirati bez financijskog učešća.

Ne, samo jedan račun u kojem su objedinjene sve ugovorene usluge s fiksnom cijenom mjesečnog najma za čitavo vrijeme trajanja ugovora.

Trošak goriva, prometne kazne, troškovi parkiranja , cestarine i štete na vozilu koje nisu pokrivene ugovorom o kasko osiguranju vozila nisu uključeni u mjesečni najam vozila.

Za sve korisnike dostupna je usluga mobilne asistencije – popravak ili prijevoz vozila do predviđenog servisa.

Korištenje zamjenskog automobila dostupno je u Moove On  paketima usluga.

Inovativne Moove On usluge dostupne su svima, kako tvrtkama tako i pojednicima.

Moove On je dio Grand Automotive grupacije koji na hrvatskom tržištu prodaje i održava Ford, Hyundai i Infiniti osobne automobile i dostavna vozila. Uz navedene marke dostupni su i modeli automobila drugih proizvođača.

Kontaktirajte nas. Odaberite svoj model automobila i paket Mooove On usluge. Potpisom ugovora o najmu s pripadajućim instrumentom osiguranja plaćanja možete u jednom danu ugovoriti Moove On usluge. To predstavlja najbolje rješenje ukoliko želite najam vozila realizirati u kratkom roku bez financijskog učešća, na jednostavan i lak način.

Tvrtke, obrtnici i fizičke osobe su naši korisnici. Za svakog od njih prilagođavamo financijske ponude i usluge.

U ovom trenutku, ne nudimo iznajmljivanje vozila za taksi službe i druge prijevozničke djelatnosti.