Prednosti MOOVE ON dugoročnog najma vozila

Vašem voznom parku treba samo jedan partner s kojim ćete brzo i jednostavno dogovoriti sve usluge i pratiti sve troškove na jednom računu.

Svi troškovi najma ravnomjerno se raspoređuju na jednake mjesečne iznose tijekom cijelog trajanja najma vozila – optimalno rješenje tvrtkama za njihovo upravljanje rashodima i novčanim tijekom.

Ugovorena fiksna mjesečna najamnina za cijelo trajanje najma olakšava planiranje i smanjuje rizike poslovanja.

Dio smo jedne od
vodećih automobilskih
grupa na hrvatskom tržištu

150+ tvrtki nam je
povjerilo brigu o
svom voznom parku

100 servisnih centara
na raspolaganju našim
korisnicima

Ušteda vašeg vremena i resursa – mi vodimo brigu o vašem voznom parku, a vi se možete posvetiti svom poslovanju i svojoj osnovnoj djelatnosti.

Smanjenje rizika poslovanja – svi rizici vlasništva vozila su na pružatelju usluga dugoročnog najma vozila.

Korisnici lakše financiraju ostale aktivnosti i potrebe u svom poslovanju – ne angažiraju odmah značajna sredstva za kupnju automobila, a mali i srednji poduzetnici kroz model dugoročnog najma vozila ne smanjuju niti svoju kreditnu sposobnost.

Vozila u dugoročnom najmu se financiraju kroz operativni leasing. Time i tvrtke korisnici dugoročnog najma vozila ostvaruju mogućnost odbitka PDV-a u mjesečnim fakturama koje zaprimaju za najam – 50% kod programa osobnih vozila te 100% odbitka kod programa lakih gospodarskih vozila.

Putem zamjenskih vozila korisnicima je osigurana stalna mobilnost za potrebe njihovog poslovanja.

Pouzdan partner privatnom i
javnom sektoru za usluge
dugoročnog najma
vozila i upravljanja flotama

24/7 podrška
korisnicima kroz
Moove On asistenciju

Partner za
vaš zeleni vozni park

Zašto je MOOVE ON dobar izbor?

Znanje i iskustvo
Naše iskustvo u autoindustriji, od prodaje preko servisa i održavanja flota, ugradili smo u MOOVE ON usluge kako bismo vam ponudili kvalitetna i pouzdana rješenja za vaš vozni park.

Vaš novac kod nas vrijedi više
Dio smo jedne od vodećih automobilskih grupacija u Hrvatskoj i regiji. MOOVE ON uslugama osiguravamo vam najbolje dostupne uvjete nabave, održavanja, financiranja i osiguranja vašeg vozila.

Naši resursi u Vašoj službi
Naši resursi, kao i resursi naših partnera, konstantno su vam na raspolaganju, čime vam možemo jamčiti kvalitetnu i pravovremenu uslugu. Našim je korisnicima na području Hrvatske na raspolaganju
100 servisnih centara.