Starost automobila na hrvatskim cestama prije ili kasnije postane tema za razgovor. Raspravljaju o tome različiti financijski i prometni stručnjaci, političari, automobilski entuzijasti čak i jedva punoljetni zaljubljeni parovi željni romantičnog bijega od roditelja.
Razloga takvog ruzinavog stanja našeg voznog parka je isto koliko i zvijezda na ljetnom nebu. Rješenja za pomlađivanje je puno, puno manje ali ipak postoje i nisu daleko.

Jedno od rješenja (možda ne i najjednostavnije) je svakako promjena razmišljanja. Moramo li platiti auto u cijelosti i onda ga voziti barem 10 godina? Kraće od toga nećemo imati dojam da smo dobro potrošili novac, zar ne?

Možemo ga kupiti na kredit, možda leasing i onda opteretiti mjesečni kućni ili poslovni budžet.

To sve bez kapi benzina, raznih osiguranja, nenadanih popravaka, zamjene zimskih guma, pada vrijednosti automobila…

Možda će vam biti lakše ali ovo nije samo vaš problem. Rješenjima kako zamijeniti stare i postaviti nove, sigurne i čišće automobile na prometnice, bavi se u ovom trenutku na svijetu par desetaka tisuća ljudi. I to je njihov jedini posao.

MOOVE ON ekipa dio je te zajednice. Naša preokupacija stalno je pronalaženje novih, pristupačnijih i održivih oblika mobilnosti. Već sada možemo kreirati plan mobilnosti prema različitim željama, financijskim sposobnostima i praktičnim potrebama. Uvjereni smo kako će taj naš trud smanjiti starost automobila na hrvatskim cestama.

Novi automobili s naprednom ugrađenom tehnologijom čine nas sve zajedno bezbrižnijima i sigurnijima. Sloboda lakog kretanja, koja je temelj izuma automobila, nikad nije bila dostupnija.

#mooveon

Podijeli s prijateljima: