Genesis Motor Europe je početkom svibnja za ovo ljeto najavio ulazak branda Genesis na europsko tržište. Od njegovog globalnog uvođenja na tržište 2015. godine sa zanimanjem je očekivana vijest o dolasku premium branda iz Hyundai obitelji u Europu.

Genesis Motor Europe je za ovo ljeto najavio inicijalni start u Europi početkom prodaje na tri tržišta – britanskom, švicarskom i njemačkom. Genesis će u poslovanju kombinirati direktnu prodaju online putem te in-store doživljaj za korisnike kroz Genesis Studio, na početku na tri lokacije – u Londonu, Zürichu i Münchenu.

Premium all-in usluga za Genesis korisnike

Genesis europskim kupcima ne želi ponuditi samo izvanredan proizvod, odnosno vrhunski premium automobil. Koncept Genesisa je korisniku osigurati vrhunsku uslugu kako bi mogao bezbrižno uživati u svom Genesis automobilu – “total peace of mind” kako navode. Dakle, neće se prodavati auto već kompletna all-in usluga – 5 godina Genesis Care programa. U all-in Genesis Care program bit će uključene sve usluge: jamstvo, održavanje, mobilno jamstvo, zamjensko vozilo, pick-up i delivery usluga. Dakle, sve usluge i svi troškovi koji proizlaze iz korištenja automobila na jednom mjestu.

Kako bi se osigurao osobni i personalizirani pristup korisnicima, za njih će se brinuti njihovi Genesis osobni asistenti. Oni će voditi brigu o svemu što Genesis korisnik može zatrebati. Korisnici neće trebati brinuti, na primjer, o dogovaranju termina servisa – za to će se pobrinuti njihov Genesis osobni asistenti. Također, neće trebati više sami niti dolaziti na servis. Kada će biti dogovoren termin servisa, njihov auto će biti preuzet, prema njihovoj želji, u njihovom uredu ili domu. I bit će im dostavljen zamjenski automobil. Posjet Genesis studiju korisnik može planirati kada poželi vidjeti neki novi Genesis model ili možda popiti kavu sa svojim Genesis osobnim asistentom. Sve je planirano kako bi Genesis korisnik u potpunosti bezbrižno uživao u svom automobilu. Za sve potrebe Genesis dolazi svom korisniku kako bi mu pružio u potpunosti premium Genesis doživljaj.

Premium automobili na pretplatu

Genesis je za sam početak prodaje u Europi najavio da će ponuditi više opcija pretplate na usluge kako bi svojim korisnicima osigurao i premium izbor opcija onoga što će im najbolje odgovarati.

Moove On model za bezbrižno korištenje automobila

Nama u Moove On-u je posebno zanimljiva ova najava koncepta poslovanja Genesisa u Europi. I potvrda onoga što radimo u želji da kroz uslugu dugoročnog najma vozila s dodanom vrijednošću svojim korisnicima osiguramo sve usluge na jednom mjestu kako bi oni mogli bezbrižno koristiti svoje aute. Kao i sve troškove korištenja vozila objedinjene na jednom računu. Troškove predvidive za naše korisnike za cijelo razdoblje korištenja vozila. Sa zanimanjem očekujemo opcije pretplate koje će Genesis ponuditi svojim korisnicima na europskom tržištu.

Genesis u Hrvatskoj?

Ljubav Hrvatske i branda Hyundai je obostrana i dokazana kroz niz godina. Tako da se nadamo da ćemo uskoro imati prigodu vidjeti lansiranje branda Genesis u Hrvatskoj. Mi u Moove On-u se tom trenutku, zbog najavljenog koncepta poslovanja marke Genesis, radujemo i dodatno.

Više informacija o brandu Genesis i Genesis modelima u Europi dostupno je na web stranici:
https://www.genesis.com/worldwide/en/main.html

Snimka press konferencije Genesis Motor Europe od 4. svibnja (najava ulaska na europsko tržište) dostupna je na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=5OYbXEcJTCw&t=3s

Informacije o aktualnoj Moove On ponudi dostupne su na linku:
https://www.mooveon.hr/top-ponuda-2021/

Dario Matečić
CEO, Move On Mobility Solutions d.o.o.

Višegodišnje iskustvo rada na automobilskom tržištu na raznim područjima, s mnogim izvanrednim automobilskim brandovima te na puno zanimljivih projekata. Interesiraju ga dinamične promjene kroz koje prolazi automobilsko tržište te kako pronaći inovativna i kvalitetna rješenja za mobilnost korisnika. Zato je od samog početka rada te tvrtke dio MOOVE ON tima.

Podijeli s prijateljima:

MOOVE ON kroz ponudu dugoročnog najma vozila želi svojim korisnicima osigurati što širi izbor mogućnosti kako bi oni mogli odabrati opciju mobilnosti koja najbolje odgovara njihovim željama i potrebama.

Kod dugoročnog najma vozila sve su usluge korištenja automobila objedinjene na jednom mjestu, a svi troškovi na jednom računu.

MG Motor je legendarni automobilski brand

MG Motor brand je svakako jedna od ikona automobilske industrije. Osnovan je  1924. u Velikoj Britaniji. Utemeljio ju je britanski pionir automobilizma William Morris, vlasnik tadašnje tvrtke Morris Garages, po kojem je automobilska marka i dobila ime. 1920-ih godina ideja je bila razvijati MG u smjeru sportskih automobila pa je tako u povijesti ostalo zabilježeno da su MG automobili srušili više od 40 svjetskih brzinskih rekorda te je MG prozvan najkvalitetnijim i najprodavanijim trkaćim automobilom na svijetu.

MG Motor na hrvatskom tržištu

Danas je MG Motor u vlasništvu najveće kineske autogrupacije SAIC te s novom gamom automobila prisutan na 5 kontinenata na 39 tržišta. Od ove godine i na hrvatskom tržištu.

Novi MG Motor u svojoj ponudi na europskom tržištu spaja nove tehnologije i pogled na održivu zelenu budućnost sa sportskim britanskim genima.

U popularnom B-SUV segmentu u Hrvatskoj je u ponudi izvrsno opremljeni gradski model MG ZS. MG ZS dolazi u benzinskoj izvedbi s ponudom 2 benzinska motora (1.5 snage 106 KS i 1.0 snage 111 KS) te u električnoj izvedbi dosega od 320 do 440 km prema WLTP-u (u verzijama Standard i Long Range). MG ZS EV je prvi prvi električni automobil u B-SUV segmentu koji je dobio pet zvjezdica za sigurnost na Euro NCAP-ovom testu.

U ponudi je i prvi električni karavan na svijetu, model MG 5,  s dosegom od 400 km te praktičnim prtljažnim prostorom od gotovo 1.400 litara.

U C-SUV segmentu u ponudi je model MG EHS u plug-in-hibridnoj izvedbi ukupne snage sustava od 258 KS i dosegom do 52 km s jednim punjenjem kada se vozi isključivo na struju. Osim PHEV izvedbe, hrvatskim će korisnicima u ovom segmentu uskoro biti dostupan i model u benzinskoj verziji – MG HS.

Superheroj MG ponude je atraktivni električni C-SUV MG Marvel-R. Pogonski sustav čine 2 (kod pogona na stražnje kotače) ili 3 (kod pogona na sve kotače) elektromotora uz doseg vožnje od 370 do 402 km i ubrzanje 0-100 km/h za 4,9 sekundi. To je prvi europski MG model s novim infotainment sustavom iSmart kojim se upravlja 19,4-inčnim dodirnim zaslonom. Spojem novog MG dizajna Evolution, sofisticirane tehnologije, voznih karakteristika, snažnih električnih pogonskih sklopova te prostrane i bogato opremljene unutrašnjosti, MG Marvel-R dodatno podiže ljestvicu MG Motor ponude.

U 2023. se očekuje dolazak novog modela MG 4, a 2024. godine (kada MG Motor slavi 100 godina postojanja) čak 6 novih modela.

U svakom slučaju, MG Motor na europskom i hrvatskom tržištu planira dinamičan razvoj svoje atraktivne ponude.

Više o brandu MG Motor na hrvatskom tržištu možete saznati na https://www.mgmotor.hr/.

MOOVE ON prvi u Hrvatskoj u svoju ponudu dugoročnog najma vozila uvodi MG Motor automobile

MOOVE ON kroz ponudu dugoročnog najma vozila želi svojim korisnicima osigurati što širi izbor mogućnosti kako bi oni mogli odabrati opciju mobilnosti koja najbolje odgovara njihovim željama i potrebama.

Zato nam je drago da smo prvi na hrvatskom tržištu dugoročnog najma vozila u svoju ponudu uveli MG Motor automobile.

Više informacija o MOOVE ON ponudi dugoročnog najma MG Motor i ostalih marki auta možete naći na mooveon.hr/top-ponuda-2022

MOOVE ON usluge dugoročnog najma vozila dostupne su poslovnim i privatnim korisnicima.

MOOVE ON usluge dugoročnog najma vozila dostupne su i za mogućnost plaćanja kriptovalutama.

Dario Matečić
CEO, Move On Mobility Solutions d.o.o.

Višegodišnje iskustvo rada na automobilskom tržištu na raznim područjima, s mnogim izvanrednim automobilskim brandovima te na puno zanimljivih projekata. Interesiraju ga dinamične promjene kroz koje prolazi automobilsko tržište te kako pronaći inovativna i kvalitetna rješenja za mobilnost korisnika. Zato je od samog početka rada te tvrtke dio MOOVE ON tima.

Podijeli s prijateljima: