Dugoročni najam vozila s dodanom vrijednošću, full-service leasing ili neki drugi naziv za ovu vrstu usluge? Što to znači? Najjednostavnije rečeno – vi koristite i vozite auto, a sve usluge vezane za korištenje vozila su naša briga. Sve usluge za vas su objedinjene na jednom mjestu, a svi troškovi na jednom računu.

Potraga za najboljim rješenjem najma auta ne treba biti komplicirana

Da li je dugoročni najam auta najpovoljnije rješenje? Kum ima vezu u jednom prodajnom salonu, od kolege žena radi u osiguravajućoj kući, imate poznanika u jednom servisu, susjed može srediti popust za gume? U redu, možda ćete moći naći povoljna rješenja za sve te situacije. No, mi se time bavimo svakodnevno, tražimo najbolja rješenja nabave vozila, financiranja, osiguranja i održavanja automobila. Pa vjerujemo da sveukupno imamo jednostavna, kvalitetna i povoljna rješenja za svoje korisnike.

MOOVE ON rješenja štede tvoje vrijeme

A vaše vrijeme? Ako ste poslovni korisnik, važno vam je da svoje ograničeno vrijeme posvetite svom poslovanju. Neovisno o tome da li se radi o odvjetničkom uredu, postolarskom obrtu, marketinškoj agenciji, IT, farmaceutskoj ili građevinskoj tvrtki – svoju energiju i znanje maksimalno želite posvetiti tome da vaš posao bude uspješan. A vozilo je za vas sredstvo rada, prijevozno sredstvo. Ako ste privatni korisnik, važno vam je vaše slobodno vrijeme. Uštedite svoje vrijeme i bezbrižno uživajte u njemu! U oba slučaja, mi smo tu da se pobrinemo oko svega što se tiče vašeg automobila. A vi onda svoje vrijeme možete posvetiti vama važnijim temama.

Dugoročni najam vozila je rješenje s najmanje rizika

Rizici? Ugovorit ćete fiksnu mjesečnu najamninu vozila. I ona će vrijediti od početka do kraja najma. Sa svim uključenim povezanim troškovima korištenja vozila. Bez skrivenih troškova. Dodatno, promjene na automobilskom tržištu su dinamične. Koliko bi mogao vrijediti vaš auto nakon nekoliko godina? Ili što u slučaju izvanrednih kvarova? Možete biti bez brige, svi rizici vlasništva kod dugoročnog najma automobila su na nama.

Rješenja krojena prema specifičnim potrebama korisnika

Jednostavnost? Svakako, od samog ugovaranja do korištenja. Fleksibilnost? Uvijek tražimo najbolja moguća rješenja prema vašim željama i potrebama.

Što je Moove On?

I? Da li je dugoročni najam vozila dobro rješenje za vas? Na tržištu danas postoji veliki izbor automobila. Kao i mogućnosti kako ćete si ga osigurati na korištenje. Ako su neki od ovdje pobrojanih razloga nešto što odgovara vašim željama i potrebama, onda svakako dugoročni najam automobila može biti rješenje za vas.

Dario Matečić
CEO, Move On Mobility Solutions d.o.o.

Višegodišnje iskustvo rada na automobilskom tržištu na raznim područjima, s mnogim izvanrednim automobilskim brandovima te na puno zanimljivih projekata. Interesiraju ga dinamične promjene kroz koje prolazi automobilsko tržište te kako pronaći inovativna i kvalitetna rješenja za mobilnost korisnika. Zato je od samog početka rada te tvrtke dio MOOVE ON tima.

Podijeli s prijateljima:

MOOVE ON kroz ponudu dugoročnog najma vozila želi svojim korisnicima osigurati što širi izbor mogućnosti kako bi oni mogli odabrati opciju mobilnosti koja najbolje odgovara njihovim željama i potrebama.

Kod dugoročnog najma vozila sve su usluge korištenja automobila objedinjene na jednom mjestu, a svi troškovi na jednom računu.

MG Motor je legendarni automobilski brand

MG Motor brand je svakako jedna od ikona automobilske industrije. Osnovan je  1924. u Velikoj Britaniji. Utemeljio ju je britanski pionir automobilizma William Morris, vlasnik tadašnje tvrtke Morris Garages, po kojem je automobilska marka i dobila ime. 1920-ih godina ideja je bila razvijati MG u smjeru sportskih automobila pa je tako u povijesti ostalo zabilježeno da su MG automobili srušili više od 40 svjetskih brzinskih rekorda te je MG prozvan najkvalitetnijim i najprodavanijim trkaćim automobilom na svijetu.

MG Motor na hrvatskom tržištu

Danas je MG Motor u vlasništvu najveće kineske autogrupacije SAIC te s novom gamom automobila prisutan na 5 kontinenata na 39 tržišta. Od ove godine i na hrvatskom tržištu.

Novi MG Motor u svojoj ponudi na europskom tržištu spaja nove tehnologije i pogled na održivu zelenu budućnost sa sportskim britanskim genima.

U popularnom B-SUV segmentu u Hrvatskoj je u ponudi izvrsno opremljeni gradski model MG ZS. MG ZS dolazi u benzinskoj izvedbi s ponudom 2 benzinska motora (1.5 snage 106 KS i 1.0 snage 111 KS) te u električnoj izvedbi dosega od 320 do 440 km prema WLTP-u (u verzijama Standard i Long Range). MG ZS EV je prvi prvi električni automobil u B-SUV segmentu koji je dobio pet zvjezdica za sigurnost na Euro NCAP-ovom testu.

U ponudi je i prvi električni karavan na svijetu, model MG 5,  s dosegom od 400 km te praktičnim prtljažnim prostorom od gotovo 1.400 litara.

U C-SUV segmentu u ponudi je model MG EHS u plug-in-hibridnoj izvedbi ukupne snage sustava od 258 KS i dosegom do 52 km s jednim punjenjem kada se vozi isključivo na struju. Osim PHEV izvedbe, hrvatskim će korisnicima u ovom segmentu uskoro biti dostupan i model u benzinskoj verziji – MG HS.

Superheroj MG ponude je atraktivni električni C-SUV MG Marvel-R. Pogonski sustav čine 2 (kod pogona na stražnje kotače) ili 3 (kod pogona na sve kotače) elektromotora uz doseg vožnje od 370 do 402 km i ubrzanje 0-100 km/h za 4,9 sekundi. To je prvi europski MG model s novim infotainment sustavom iSmart kojim se upravlja 19,4-inčnim dodirnim zaslonom. Spojem novog MG dizajna Evolution, sofisticirane tehnologije, voznih karakteristika, snažnih električnih pogonskih sklopova te prostrane i bogato opremljene unutrašnjosti, MG Marvel-R dodatno podiže ljestvicu MG Motor ponude.

U 2023. se očekuje dolazak novog modela MG 4, a 2024. godine (kada MG Motor slavi 100 godina postojanja) čak 6 novih modela.

U svakom slučaju, MG Motor na europskom i hrvatskom tržištu planira dinamičan razvoj svoje atraktivne ponude.

Više o brandu MG Motor na hrvatskom tržištu možete saznati na https://www.mgmotor.hr/.

MOOVE ON prvi u Hrvatskoj u svoju ponudu dugoročnog najma vozila uvodi MG Motor automobile

MOOVE ON kroz ponudu dugoročnog najma vozila želi svojim korisnicima osigurati što širi izbor mogućnosti kako bi oni mogli odabrati opciju mobilnosti koja najbolje odgovara njihovim željama i potrebama.

Zato nam je drago da smo prvi na hrvatskom tržištu dugoročnog najma vozila u svoju ponudu uveli MG Motor automobile.

Više informacija o MOOVE ON ponudi dugoročnog najma MG Motor i ostalih marki auta možete naći na mooveon.hr/top-ponuda-2022

MOOVE ON usluge dugoročnog najma vozila dostupne su poslovnim i privatnim korisnicima.

MOOVE ON usluge dugoročnog najma vozila dostupne su i za mogućnost plaćanja kriptovalutama.

Dario Matečić
CEO, Move On Mobility Solutions d.o.o.

Višegodišnje iskustvo rada na automobilskom tržištu na raznim područjima, s mnogim izvanrednim automobilskim brandovima te na puno zanimljivih projekata. Interesiraju ga dinamične promjene kroz koje prolazi automobilsko tržište te kako pronaći inovativna i kvalitetna rješenja za mobilnost korisnika. Zato je od samog početka rada te tvrtke dio MOOVE ON tima.

Podijeli s prijateljima: