Česta pitanja

Moove On nije rent-a-car tvrtka. Nudimo dugoročni najam vozila uz mogućnost odabira svih usluga vezanih za njegovo korištenje.

Ne, mi nismo leasing kuća. Nudimo dugoročni najam vozila uz kompletnu uslugu vezanu za njegovo korištenje. U sklopu toga, tražimo najbolja rješenja za naše korisnike što se tiče financiranja vozila. Dakle, leasing kuće su naši dobavljači i partneri u kreiranju ponude.

Ugovor o Moove On uslugama traje minimalno 12 mjeseci.

Minimalni rok korištenja Moove On usluge dugoročnog najma automobila je 12 mjeseci.

Maksimalni rok trajanja ugovora Moove On usluga dugoročnog najma automobila je 60 mjeseci za pojedinačni automobil.

Minimalna kilometraža ugovorno nije određena, ovisi o željama i potrebama svakog korisnika dugoročnog najma.

Maksimalni broj prijeđenih kilometra za vrijeme trajanja ugovora o dugoročnom najmu vozila je 200.000 kilometara (unutar trajanja ugovora od 60 mjeseci).

Svi automobili u Moove On sustavu dugoročnog najma automobila servisiraju se i održavaju u ovlaštenim servisima ovisno o marki vozila. Rezervni dijelovi su originalni i odobreni od proizvođača.

Nudimo velik i fleksibilan izvor mogućnosti svojim korisnicima pa se tako i svaki automobil može zamijeniti za drugi model prema želji nakon isteka minimalno 12 mjeseci trajanja ugovora. Trošak mjesečnog najma ponovo se izračunava za novi željeni automobil.

Ne postoje dodatni troškovi obrade zahtjeva kod ugovaranja Moove On usluga dugoročnog najma vozila.

Za to vam nisu potrebna posebna financijska sredstva, dugoročni najam vozila u sklopu Moove On usluga možete realizirati bez financijskog učešća.

Ne, samo jedan račun u kojem su objedinjene sve ugovorene usluge s fiksnom cijenom mjesečnog najma za čitavo vrijeme trajanja ugovora.

Trošak goriva, prometne kazne, troškovi parkiranja , cestarine i štete na vozilu koje nisu pokrivene ugovorom o kasko osiguranju vozila nisu uključeni u mjesečni najam vozila.

Za sve korisnike dostupna je usluga mobilne asistencije – popravak ili prijevoz vozila do predviđenog servisa.

Korištenje zamjenskog automobila dostupno je u Moove On  paketima usluga.