Česta pitanja

Moove On nije rent-a-car tvrtka. Nudimo dugoročni najam vozila uz mogućnost odabira svih usluga vezanih za njegovo korištenje.

Ugovor o Moove On uslugama traje minimalno 12 mjeseci.

Maksimalni rok trajanja ugovora Moove On usluga je 60 mjeseci za pojedinačni automobil.

Minimalna kilometraža nije određena, ovisi o željama i potrebama svakog korisnika.

Maksimalni broj prijeđenih kilometra za vrijeme trajanja ugovora je 200.000 kilometara (unutar trajanja ugovora od 60 mjeseci).

Svi automobili u Moove On sustavu servisiraju se i održavaju u ovlaštenim servisima ovisno o marki vozila. Rezervni dijelovi su originalni i odobreni od proizvođača.

Nudimo velik i fleksibilan izvor mogućnosti svojim korisnicima pa se tako i svaki automobil može zamijeniti za drugi model prema želji nakon isteka minimalno 12 mjeseci trajanja ugovora. Trošak mjesečnog najma ponovo se izračunava za novi željeni automobil.

Ne postoje dodatni troškovi obrade zahtjeva kod ugovaranja Moove On usluga.

Za to vam nisu potrebna posebna financijska sredstva, najam vozila u sklopu Moove On usluga možete realizirati bez financijskog učešća.

Ne, samo jedan račun u kojem su objedinjene sve ugovorene usluge s fiksnom cijenom mjesečnog najma za čitavo vrijeme trajanja ugovora.

Trošak goriva, prometne kazne, troškovi parkiranja , cestarine i štete na vozilu koje nisu pokrivene ugovorom o kasko osiguranju vozila nisu uključeni u mjesečni najam vozila.

Za sve korisnike dostupna je usluga mobilne asistencije – popravak ili prijevoz vozila do predviđenog servisa.

Korištenje zamjenskog automobila dostupno je u Moove On  paketima usluga.

Inovativne Moove On usluge dostupne su svima, kako tvrtkama tako i pojednicima.

Moove On je dio Grand Automotive grupacije koji na hrvatskom tržištu prodaje i održava Ford, Hyundai i Infiniti osobne automobile i dostavna vozila. Uz navedene marke dostupni su i modeli automobila drugih proizvođača.